Er zijn niet veel voordelen in de coronatijd, maar dit is er wel één: de informatieavond, talkshow of het Open Huis gemist? Kijk ze hier terug!

Informatieavond 12 januari 2022
Onze directeur, juf Sinke en adjunct-directeur, meester Carlier, vertellen over het onderwijs op het ZWC. Wat maakt het ZWC nu de leukste én beste school van Den Haag?

Talkshow 18 januari 2022
Juf Van den Dries en leerling Quincy gaan in gesprek met medewerkers en leerlingen van het ZWC om te horen wat het ZWC te bieden heeft!

Open Huis 28 & 29 januari 2022
Een rondje door de school! Er was geen fysiek Open Huis mogelijk, maar we hebben er alsnog een feestje van gemaakt! Onze razende reporters nemen je mee in een rondleiding door het gebouw van het ZWC!

Informatieavond 2 februari 2022
De leerlingcoördinatoren, juf Korkmaz en meester Van Delft, geven samen met hun gasten 10 redenen om te kiezen voor het ZWC!

Talkshow 8 februari 2022
Juf Adesh bespreekt met medewerkers en leerlingen van het ZWC de misopvattingen die bestaan over het vmbo. Alvast een spoiler: het vmbo is gewoon te gek!!!

Leuk weetje:
Alle producties zijn in eigen beheer: #madebyZWC
Ons techniekteam bestaat uit: meester Sevigen, meester Boon, juf Sinke en ons technisch opperhoofd en alleskunner meester Roeleven!